REZULTATE BACALAUREAT 2012 pentru BUCUREŞTI şi JUDEŢUL ILFOV pe edu.ro

Promovabilitatea la examenul de BACALAUREAT 2012 în Bucureşti este de 39 la sută, iar în judeţul Ilfov de 15 la sută, potrivit rezultatelor parţiale.

3079 afișări
Imaginea articolului REZULTATE BACALAUREAT 2012 pentru BUCUREŞTI şi JUDEŢUL ILFOV pe edu.ro

REZULTATE BACALAUREAT BUCUREŞTI: Promovabilitatea este de 39 la sută, iar în judeţul Ilfov de 15 la sută

Conform datelor, în judeţul Ilfov, peste 85 la sută din elevi au picat examenul.

Primele rezultate ale examenului de BACALAUREAT 2012 au fostt afişate duminică dimineaţă la centrele de examinare din întreagă ţară. Notele vor fi afişate şi pe edu.ro, portalul Ministerului Educaţiei destinat informaţiilor despre examene.

VEZI REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2012

Luni, între orele 8.00 şi 12.00, vor putea fi depuse contestaţii.

În perioada 10 -12 iulie, va avea loc soluţionarea contestaţiilor, iar la 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici