Rezultate la bacalaureat: În judeţul Brăila, promovabilitatea a crescut de la 56.01 la 56,34 la sută

Promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut, în judeţul Brăila, cu mai puţin de jumătate de procent, după rezolvarea contestaţiilor, ajungând la 56,34 la sută.

310 afișări
Imaginea articolului Rezultate la bacalaureat: În judeţul Brăila, promovabilitatea a crescut de la 56.01 la 56,34 la sută

Rezultate la bacalaureat: În judeţul Brăila, promovabilitatea a crescut de la 56.01 la 56,34 la sută (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct al Inşectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Brăila, Romeo Mocanu, în judeţ s-au afişat rezultatele contestaţiilor, diferenţa dintre procentul de promovabilitate iniţial şi cel final, fiind foarte mică, de doar 0,33 la sută.

Astfel, promovabilitatea la bacalaureat a ajuns la 56,34 la sută.

"Procentul de promovabilitate final la Brăila este de 56,34 la sută, creştere foarte mică, doar câteva note modificate în plus. Totul a fost corect, asistenţii şi-au făcut treaba, la fel şi camerele video. Examenul va fi la fel de exigent şi în toamna. Nu vom face diferenţe între ce a fost în vară şi ce va fi în toamnă"a declarat, vineri, inspectorul şcolar general adjunct al ISJ Brăila, Romeo Mocanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici