Roxana Briban şi-a tăiat venele şi a înghiţit medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă

Soprana Roxana Briban a încercat mai întâi să-şi taie venele şi a înghiţit mai multe medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă pe care şi-a pus-o pe cap, se arată în raportul întocmit de medicii legişti în acest caz.

178 afișări
Imaginea articolului Roxana Briban şi-a tăiat venele şi a înghiţit medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă

Roxana Briban şi-a tăiat venele şi a înghiţit medicamente, în final asfixiindu-se cu o pungă (Imagine: www.roxanabriban.ro)

Sicriul cu trupul neînsufleţit al Roxanei Briban, care a murit sâmbătă, a fost transportat la capela bisericii Herăstrău, unde cei interesaţi pot să îi aducă sopranei un ultim omagiu până marţi, la 10.30, când va avea loc înmormântarea, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandru Briban, soţul artistei.

Totodată, Alexandru Briban a spus că a respins oferta Operei Naţionale Bucureşti (ONB), care a anunţat, într-un comunicat remis MEDIAFAX, că pune la dispoziţie, luni, între orele 12.00 - 16.30, spaţiul foaierului instituţiei pentru a fi depus sicriul cu trupul neînsufleţit al sopranei Roxana Briban.

"Sub nicio formă nu ne interesează să depunem sicriul la Operă. Directorul Operei a distrus-o şi ea l-a urât. Trebuia să-i dea spectacole, nu un loc în foaier. Prietenii şi colegii pot să o vadă la capela bisericii Herăstrău", a spus Alexandru Briban.

Soprana Roxana Briban, în vârstă de 39 de ani, s-a sinucis, sâmbătă după-amiază, în casa ei din Bucureşti, soţul artistei precizând că aceasta a suferit un şoc după ce a fost dată afară de la Opera Naţională din Bucureşti, în 2009.

Alexandru Briban a spus că soprana îşi dorea să cânte şi fără bani la Opera Naţională Bucureşti, însă nu a mai fost primită de directorul instituţiei. În schimb, Cătălin Ionescu Arbore, directorul Operei Naţionale Bucureşti (ONB), a declarat pentru MEDIAFAX că Roxana Briban a cerut încetarea contractului de muncă pe care îl avea la Operă, în anul 2009, şi nu a fost dată afară, aşa cum a afirmat soţul acesteia, Alexandru Briban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici