Rugbistul Ricky Bibey, găsit mort într-un hotel din Florenţa, posibilă victimă a unui joc erotic terminat prost

Potrivit primelor reconstituiri ale anchetatorilor, un joc erotic care s-a terminat prost ar fi putut cauza moartea.

1341 afișări
Imaginea articolului Rugbistul Ricky Bibey, găsit mort într-un hotel din Florenţa, posibilă victimă a unui joc erotic terminat prost

Un joc erotic s-a încheiat cu o tragedie: fostul rugbist englez Ricky Bibey, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit mort într-o cameră de hotel din Florenţa.

Profesionist până în 2012, când o accidentare l-a forţat să se retragă la 31 de ani, britanicul era în Italia împreună cu partenera lui, cu 4 ani mai mare decât el, Femeie este internată şi a fost imediat operată, în urma unor răni.

Femeia a fost cea care a tras alarma, în jurul orei 7 dimineaţa ieri dimineaţă. Potrivit primelor relatări, ea a ieşit semi-goală din camera hotelului Continentale şi a ţipat după ajutor până au intervenit nişte vecini, iar cei de la recepţie au chemat Poliţia.

Echipa mobilă şi criminaliştii au identificat cadavrul bărbatului, apoi au inspectat camera, în căutarea elementelor care ar putea clarifica ce s-a întâmplat. Pe corpul bărbatului nu au fost găsite semne de violenţă care să justifice moartea şi nu au fost găsite resturi de droguri în cameră. 

Cuplul, angajat şi într-o activitate antreprenorială în lumea imobiliară, venise de câteva ori în Italia. Fostul jucător de rugby a adunat 3 selecţii pentru echipa naţională şi a jucat într-un turneu asiatic împotriva Fiji şi Tonga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici