VIDEO  Rusia i-a premiat pe „veteranii operaţiunii speciale”: sunt băieţi care s-au întors din Ucraina fără picioare

13570 afișări
Imaginea articolului Rusia i-a premiat pe „veteranii operaţiunii speciale”: sunt băieţi care s-au întors din Ucraina fără picioare

Rusia i-a premiat pe „veteranii operaţiunii speciale”: sunt băieţi care s-au întors din Ucraina fără picioare

Televiziunea de stat rusă i-a onorat pe „veteranii operaţiunii speciale”. În realitate, sunt băieţi tineri trimişi să lupte în Ucraina şi care s-au întors măcelăriţi de pe front, fără picioare.

Odată ce uniforma militară a fost dată jos, aceştia apar într-un scaun cu rotile, în timp ce îşi primesc medalia.

Imaginile au fost postate pe Twitter de Kevin Rothrock, redactor la „Meduza”, ziarul online independent vizat de Moscova, dar care reuşeşte să supravieţuiască datorită crowdfounding-ului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici