S-a defectat sistemul electronic la CFR. Călătorii nu pot face rezervări

O defecţiune la sistemul electronic de rezervări al CFR Călători a apărut vineri dimineaţa. Până la rezolvarea ei, biletele vor fi vândute la ghişeele din staţii şi agenţiile de voiaj.

427 afișări
Imaginea articolului S-a defectat sistemul electronic la CFR. Călătorii nu pot face rezervări

S-a defectat sistemul electronic la CFR. Călătorii nu pot face rezervări

CFR Călători informează că în cursul dimineţii de vineri a apărut o defecţiune la sistemul electronic de rezervări.

Specialiştii de la SC Informatică Feroviară SA intervin pentru remedia cât mai rapid avaria.

Până la rezolvarea defecţiunii, activitatea de vânzare a biletelor va fi realizată la ghişeele CFR Călători din staţiile şi agenţiile de voiaj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici