S-au dat de gol pe Facebook: Petrecere cu 60 de persoane la Galaţi, suspendată de poliţişti, după o transmisiune live

  • O petrecere în aer liber desfăşurată pe malul râului Siret a fost suspendată de poliţiştii gălăţeni
  • 60 de participanţi au fost trimişi acasă deoarece nu respectau regulile privind distanţarea socială
  • Poliţiştii au acţionat după ce au văzut imaginile pe Facebook
3092 afișări
Imaginea articolului S-au dat de gol pe Facebook: Petrecere cu 60 de persoane la Galaţi, suspendată de poliţişti, după o transmisiune live

Petrecere cu 60 de persoane la Galaţi, suspendată de poliţişti

O petrecere desfăşurată pe malul râului Siret în apropierea oraşului Galaţi s-a terminat prost pentru participanţi. După ce au văzut imaginile transmise în direct pe Facebook, poliţiştii s-au dus la faţa locului şi au suspendat petrecerea. În plus, organizatorul a fost amendat deoarece nu a respectat legislaţia privitoare la organizarea unui eveniment privat în aer liber.
 
„Pe malul râului Siret, în zona cunoscută sub denumirea de satul pescăresc, pe un teren proprietate privată, se afla în desfăşurare o petrecere privatä, la care participau peste 60 de persoane, nefiind respectate regulile de distanţare fizică. A fost identificat organizatorul petrecerii, un bărbat, de 49 de ani, din municipiul Galaţi, care a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind desfăşurarea unui eveniment privat în aer liber”, a anunţat IPJ Galaţi.
 
Potrivit poliţiştilor, toate persoanele aflate la faţa locului s-au conformat recomandărilor poliţiştilor, părăsind zona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici