Video S-au reluat petrecerile în Centrul Vechi din Capitală. Angajaţii poartă mănuşi şi măşti, iar clienţii păstrează distanţa la mese

  • Centrul vechi din Bucureşti a prins din nou viaţă, sâmbătă seara
  • Majoritatea meselor de pe terase sunt ocupate de oameni care au ieşit să se relaxeze
  • Cluburile cu terase au scos DJ-ii pentru a pune muzică
  • Angajaţii teraselor se protejează mască şi mănuşi
1448 afișări

Centrul Vechi din Capitală a prins din nou viaţă, după aproape patru luni în care a fost gol. Bucureştenii au ieşit să îşi reia viaţa socială în primul weekend de după deschiderea teraselor ca urmare a ridicării restricţiilor impuse de autorităţi ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Patronii teraselor din Centrul Vechi s-au pregătit special pentru acest moment şi au făcut tot posibilul pentru a le oferi clienţilor lor condiţii de a se relaxa, dar în acelaşi timp să respecte şi regulile impuse de autorităţi.

Astfel, distanţa dintre mese a fost mărită, nu este permis ca mai mult de patru persoane să stea împreună, iar ospătarii şi personalul poartă mănuşi şi măşti.

Vincenzo, patronul unui restaurant din Bucureşti, spune că pentru sâmbătă seara avea rezervate 80% dintre mese. „Avem la intrare nişte staţii de dezinfectare pentru toată lumea. Personalul poartă mască şi mănuşi. Avem aşa un timp de 10 minute să reocupăm masa că trebuie dezinfectată. Ne bucurăm foarte tare că am reluat activitatea”, a spus patronul de terasă.

Unele localuri au adus şi DJ-i care să pună muzică, dar oamenii prezenţi la terase nu s-au încumetat, totuşi, să se ridice să danseze şi au preferat să se bucure de băuturile şi mâncărurile comandate.

Autor: Andreea Dragoş

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici