Salvamontiştii intervin pe Platoul Bucegi, unde 20 de oameni au dificultăţi. Mai multe persoane au fost la un pas de hipotermie

Salvamontiştii din Buşteni şi Prahova, ajutaţi de colegii din Dâmboviţa, intervin la ora transmierii ştirii pe platoul Bucegi, unde aproape 20 de oameni au probleme.

1372 afișări
Imaginea articolului Salvamontiştii intervin pe Platoul Bucegi, unde 20 de oameni au dificultăţi. Mai multe persoane au fost la un pas de hipotermie

Sursa foto: Facebook Salvamont Buşteni

„Un grup de aproape 20 de oameni care a urcat pe Valea Caraimanului (traseu inpracticabil în condiţii de iarnă) au ajuns cu mare noroc la Babele dar în stare de epuizare fizică. Aici turiştii şi-au dat seama că nu au cum să mai coboare singuri şi au sunat la 112.

Trei tineri uzi până la piele au fost la un pas de hipotermie.

Un alt copil supraponderal a avut nevoie de îngrijiri şi de ajutorul salvamontiştilor pentru a continuă drumul.

În ajutorul salvatorilor din Buşteni şi Prahova au venit şi colegii din Dâmbovita pentru a prelua grupul de turişti”, arată Dispeceratul Naţional Salvamont pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici