Salvatorii montani din Argeş intervin pentru a ajuta doi turişti deshidrataţi

Salvatorii montani din Argeş intervin, vineri seara, pentru a ajuta doi turişti din Sfântu Gheorghe care au parcurs creasta Pietrei Craiului fără rezerve suficiente de apă, apoi au cerut ajutor pentru că prezintă simptome de deshidratare.

86 afișări
Imaginea articolului Salvatorii montani din Argeş intervin pentru a ajuta doi turişti deshidrataţi

Salvatorii montani din Argeş intervin pentru a ajuta doi turişti deshidrataţi

Potrivit unei postări pe Facebook a Dispeceratului Naţional Salvamont, salvatorii montani au fost apelaţi de doi turişti din Sfântu Gheorghe, care au parcurs creasta Pietrei Craiului fără rezevre suficiente de apă.

Turiştii au ajuns în refugiul din Saua Funduri, localizat în Munţii Piatra Craiului din judeţul Argeş, dar sunt foarte deshidrataţi.

”Nu mai au apă şi în plus au crampe musculare, senzaţie de vomă şi uşoare frisoane, toate fiind simptomele deshidratării”, arată salvatorii montani.

Doi salvatori montani de la formaţia Salvamont Câmpulung Muscel se îndreaptă spre refugiu cu apă şi cu electroliţi, urmând să-i ajute pe cei doi turişti să coboare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici