Şantaj între două studente din Iaşi care practicau videochat-ul: ”Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă”. Cum s-a terminat scandalul

  • Scandal şi şantaj între două studente la Medicină.
  • Atât studenta şantajată, cât şi cea care a încercat şantajul lucrau la un studio de videochat.
4223 afișări
Imaginea articolului Şantaj între două studente din Iaşi care practicau videochat-ul: ”Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă”. Cum s-a terminat scandalul

Scandal şi şantaj între două studente la Medicină. Totul s-a încheiat cu dosar penal după ce una dintre fete a încercat să o şantajeze pe colega sa cu fotografii indecente din activitatea sa... extracurriculară.

Atât studenta şantajată, cât şi cea care a încercat şantajul lucrau la un studio de videochat, informează Ziarul de Iaşi. Tânăra agresată a făcut plângere la poliţie, iar poliţiştii i-au recomandat să intre în jocul şantajistei pentru a putea organiza flagrantul. Când a primit suma de 1.000 de lei cerută pentru a opri şantajul, tânăra studentă le-a spus poliţiştilor că nu are actele la ea şi a oferit datele unei alte persoane.

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele respectivei persoane, dar şi-au dat seama rapid că au fost păcăliţi. Astfel, pe lângă acuzaţia de şantaj, studenta de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi şi-a încărcat dosarul şi cu acuzaţia de fals în acte. Tânăra a primit o pedeapsă de un an şi şase luni de închisoare, cu suspendare. Sentinţa nu este definitivă, astfel că studenta a făcut recurs.

În timpul procesului, au fost prezentate mai multe discuţii purtate prin intermediul unui cont fals de Facebook pe care studenta şantajistă îl folosea.

„Te sfătuiesc ca data viitoare să răspunzi la telefon, chiar dacă eşti apelată de un număr ascuns. Mai ales când ştii ce slujbă interesantă şi chiar excitantă ai. Ştiu ce faci, dragă fată norocoasă, sau dear lucky girl, nu ştiu cum îţi place mai mult. Ştiu unde, ştiu pe ce site-uri, la ce studio. Târgul meu: 1.000 de lei pană mâine, la ora 15:00, sau o postare interesantă va apărea peste tot. Asta pentru că nu-ţi vreau răul”, a fost mesajul transmis de şantajistă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici