Şapte persoane au fost rănite după ce autocarul în care se aflau a derapat, în judeţul Braşov

Şapte persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, în Braşov, după ce autocarul în care se aflau a derapat, a pătruns pe contrasens şi a părăsit drumul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

160 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane au fost rănite după ce autocarul în care se aflau a derapat, în judeţul Braşov

Şapte persoane au fost rănite după ce autocarul în care se aflau a derapat, în judeţul Braşov

„În jurul orei 10.40, un bărbat de 36 ani care a condus un autocar înmatriculat în Prahova, pe drumul privat, deschis circulaţiei publice ce face legătura între DN 73F şi locaţia de cazare din Fundata a unui complex turistic, pe sensul de coborâre, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a derapat, a pătruns pe contrasens şi a ieşit în afara părţii carosabile, în stânga sensului de mers", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Gabriela Dinu, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Braşov, în autocar se aflau 28 de pasageri, iar unii dintre aceşti au primit asistenţă medicală la faţa locului.

ISU Braşov a transmis că şapte persoane au fost rănite uşor.

Şoferul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici