Şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident produs în Timiş

Şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite, miercuri, într-un accident produs în comuna Peciu Nou, judeţul Timiş, după ce un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit un alt autovehicul, una din victime fiind transportată la spital cu un elicopter SMURD.

71 afișări
Imaginea articolului Şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident produs în Timiş

Şapte persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident produs în Timiş (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ancuţa Morariu, accidentul a avut loc, miercuri după-amiază, în comuna Peciu Nou, după ce un bărbat de 52 de ani a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea şi maşina a intrat pe contrasens, lovind un autovehicul care circula regulamentar.

Conform sursei citate, în urma accidentului au fost rănite şapte persoane, între care doi copii, unul în vârstă de patru ani, iar celălalt de un an şi două luni.

La locul accidentului au ajuns mai multe ambulanţe care au preluat răniţii, precum şi un echipaj de descarcerare. Mama unuia dintre copii, care a fost cel mai grav rănită, a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici