Şapte români suspectaţi de furturi de la turişti străini au fost reţinuţi la Roma

Şapte cetăţeni români au fost reţinuţi marţi, la Roma, pentru o serie de furturi care au vizat în principal turişti străini, relatează site-ul agenţiei Adnkronos.

111 afișări
Imaginea articolului Şapte români suspectaţi de furturi de la turişti străini au fost reţinuţi la Roma

Şapte români suspectaţi de furturi de la turişti străini au fost reţinuţi la Roma (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Cinci români cu vârste cuprinse între 24 şi 43 de ani au fost reţinuţi în Piaţa Cinquecento, după ce îi furaseră portofelul cu 270 de euro unui turist german.

Într-un alt caz, două românce, de 18 şi 25 de ani, au fost reţinute în apropiere, după furtul unei tablete de la o turistă australiană.

Bunurile furate au fost returnate proprietarilor, iar românii sunt cercetaţi pentru furt calificat şi riscă să ajungă la închisoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici