Saşa, copilul cu chip de înger, a fost găsit mort în Ucraina. A fost împuşcat de ruşi, în timp ce fugea cu bunica lui

Băieţelul de 4 ani dispăruse la jumătatea lunii martie, în timp ce se afla cu bunica lui, în cartierul Vişorod din Kiev.

19263 afișări
Imaginea articolului Saşa, copilul cu chip de înger, a fost găsit mort în Ucraina. A fost împuşcat de ruşi, în timp ce fugea cu bunica lui

Saşa, copilul cu chip de înger, a fost găsit mort în Ucraina. A fost împuşcat de ruşi, în timp ce fugea cu bunica lui

Saşa avea 4 ani. Era îndrăgostit de pisica lui şi era un copil fericit. Era dispărut de mai multe. După ce l-au căutat în toată regiunea Kievului, l-au găsit mort.

Ruşii i-au împuşcat, pe el şi pe bunica lui, în timp ce încercau să fugă din capitală, pentru a căuta linişte şi siguranţă în altă parte. Cine i-a găsit cadavrul spune că a fost împuşcat de soldaţii ruşi. Vestea a fost confirmată de Inna Sovsun, ministrul Educaţiei din Parlamentul ucrainean.

Apoi, avenit anunţul pe Instagram al mamei, Anna Iahno. „Am găsit cadavrul lui Saşenka astăzi. Le mulţumesc celor care au ajutat la căutări, le mulţumesc tuturor pentru rugăciuni şi credinţă, mulţumesc pentru sprijin. Saşenka, micul nostru înger, este deja în Rai. Astăzi, sufletul lui şi-a găsit liniştea”, a scris femeia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici