Şase furturi din magazine Mic.ro, într-o singură noapte, în patru sectoare bucureştene

Şase furturi şi o tentativă de săvârşire a acestei infracţiuni au avut loc, în noaptea de duminică spre luni, la magazinele Mic.ro din sectoarele 1, 2, 4 şi 6 din Capitală, hoţii sustrăgând sume între 500 şi 1.800 de lei.

190 afișări
Imaginea articolului Şase furturi din magazine Mic.ro, într-o singură noapte, în patru sectoare bucureştene

Şase furturi din magazine Mic.ro, într-o singură noapte, în patru sectoare bucureştene (Imagine: Laurentiu Tarcomnicu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că infracţiunile au avut loc între orele 1.00 şi 6.00.

Hoţii au intrat în magazine prin forţarea uşilor şi au furat din casele de marcat sume cuprinse între 500 şi 1.800 de lei.

Având în vedere modul de operare similar, poliţiştii cred că este vorba despre aceiaşi autori.

Potrivit lui Ciocan, pentru investigarea cazurilor s-a format un grup de lucru din care fac parte poliţişti de la sectoarele 1, 2, 4 şi 6, precum şi ofiţeri de la Serviciul Investigaţii Criminale. Anchetatorii au mers deja la faţa locului, pentru a căuta urme lăsate de hoţi şi probe.

"Poliţia Capitalei recomandă ca pe perioada sărbătorilor de iarnă să se evite depozitarea sumelor de bani în incinta societăţilor comerciale", a spus Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici