Şase membri ai clanului Sportivilor acuzaţi de trafic de droguri au fost arestaţi preventiv

Şase membri ai clanului Sportivilor reţinuţi pentru trafic de droguri în urma percheziţiilor din Bucureşti şi judeţul Teleorman au fost arestaţi preventiv, luni, de Tribunalul Bucureşti.

286 afișări
Imaginea articolului Şase membri ai clanului Sportivilor acuzaţi de trafic de droguri au fost arestaţi preventiv

Şase membri ai clanului Sportivilor acuzaţi de trafic de droguri au fost arestaţi preventiv (Imagine: Mediafax Foto)

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis propunerea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele celor şase persoane, acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii DIICOT au făcut, duminică, 14 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţul Teleorman, în urma cărora au fost audiate zece persoane suspectate că fac parte dintr-un grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri de mare risc. La finalul audierilor, procurorii au reţinut şase din cele zece persoane.

În urma percheziţiilor, la locuinţele învinuiţilor au fost descoperite importante cantităţi de cocaină, mai multe arme de foc în stare de funcţionare, precum şi muniţia aferentă - pistoale Glock, Beretta şi Colt 45, a precizat DIICOT într-un comunicat de presă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici