Şase percheziţii în Capitală şi în Călăraşi într-un dosar de şantaj de violare de domiciliu. Două persoane au fost reţinute

Poliţiştii au făcut şase percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Călăraşi într-un dosar în care se fac cercetări pentru şantaj şi violare de domiciliu.

315 afișări
Imaginea articolului Şase percheziţii în Capitală şi în Călăraşi într-un dosar de şantaj de violare de domiciliu. Două persoane au fost reţinute

Poliţia Capitalei anunţă că poliţiştii au făcut marţi 6 percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi şi au pus în aplicare mai multe mandate de aducere într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi violare de domiciliu.

Cercetările au fost declanşate la începutul lunii februarie, când o persoană a reclamat faptul că, prin intermediul unei aplicaţii online, a fost ameninţată, fiindu-i solicitată o sumă de bani pe care o datora o rudă a sa.

De asemenea, în acelaşi context, la adresa de domiciliu a altor rude, doi bărbaţi ar fi pătruns fără drept pentru a căuta persoana ce datora suma de bani.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate mai multe probe, precum şi suma de aproximativ 60.000 de euro. Totodată, au fost indisponibilizate trei maşini de lux.

Cinci persoane au fost conduse la audieri, iar în urma acestora doi bărbaţi de 31 şi 32 de ani au fost reţinuţi.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici