Şase răniţi după ce un autoturism a lovit o autoutilitară la Suceava

Şase persoane au fost rănite, vineri la prânz, în municipiul Suceava, după ce un autoturism a lovit o autoutilitară, circulaţia în zonă fiind blocată timp de câteva zeci de minute.

97 afișări
Imaginea articolului Şase răniţi după ce un autoturism a lovit o autoutilitară la Suceava

Şase răniţi după ce un autoturism a lovit o autoutilitară la Suceava

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că la intersecţia străzii Mitropoliei cu drumul spre localitatea Ipoteşti, un autoturism a intrat pe contrasens şi a lovit o autoutilitară în care se aflau cinci persoane.

În urma impactului, şoferul autoturismului şi cinci persoane aflate în autoutilitară au fost rănite, fiind transportate cu ambulanţele la spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a declarat că un echipaj al ISU a intervenit pentru descarcerarea a două persoane, pasageri din autoutilitară.

Circulaţia rutieră în zonă a fost blocată timp de câteva zeci de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici