Satu Mare: Un mort şi trei răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

O persoană a murit şi alte trei au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune, în localitatea Gherţa Mică, judeţul Satu Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

98 afișări
Imaginea articolului Satu Mare: Un mort şi trei răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

Satu Mare: Un mort şi trei răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare, accidentul a avut loc, joi seară, în localitatea Gherţa Mică, unde un autoturism s-a lovit de un stâlp de înaltă tensiune.

"Au rezultat patru victime, dintre care o persoană, în ciuda efectuării manevrelor de resuscitare de către personalul specializat, nu a supravieţuit. Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit şi pentru acordarea primului ajutor medical celorlalte trei victime, acestea fiind fiind transportate la UPU Satu Mare", se arată în documentul citat.

ISU Satu Mare a trimis la locul accidentului o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, trei ambulanţe de tip SMURD, care au intervenit în colaborare cu alte două ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Poliţişti sătmăreni cercetează împrejurările în care a avut loc accidentul, din primele verificări rezultând că ar fi fost vorba de "conducere imprudentă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici