Scandal electoral la Mangalia între echipele de campanie ale PSD şi PDL: Trei persoane, printre care un poliţist, au fost rănite - VIDEO

Trei persoane, între care şi un poliţist, au fost rănite, miercuri după-amiază, în urma unei altercaţii izbucnite la Mangalia între echipele de campanie ale PSD şi PDL, omul legii fiind muşcat de mână în timp ce încerca să aplaneze conflictul.

1015 afișări
Imaginea articolului Scandal electoral la Mangalia între echipele de campanie ale PSD şi PDL: Trei persoane, printre care un poliţist, au fost rănite - VIDEO

Scandal electoral la Mangalia între echipele de campanie ale PSD şi PDL: Trei persoane, printre care un poliţist, au fost rănite (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, miercuri, în jurul orei 16.00, la Mangalia, a izbucnit o altercaţie între aproximativ 30 de persoane care făceau parte din echipele electorale ale PSD şi PDL.

Scandalul a început după ce reprezentanţii PSD, care încercau să amplaseze un banner cu mesaj denigrator la adresa candidatului PDL la Primăria Mangalia, Zanfir Iorguş, au fost împiedicaţi de cei de la PDL.

VEZI AICI VIDEO cu bătaia electorală de la Mangalia

Iniţial, cele două tabere s-au înjurat, după care au început să se îmbrâncească şi să se lovească.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de la Poliţia Mangalia şi de la Jandarmerie, care au încercat să aplaneze conflictul, oamenii legii fiind nevoiţi să folosească spray lacrimogen pentru calmarea celor implicaţi.

În urma altercaţiei, două persoane din echipa PDL au fost rănite, iar un poliţist a fost muşcat de mână de un participant la scandal.

Cele două persoane din echipa democrat-liberalilor au fost duse la Spitalul din Mangalia, una dintre acestea fiind diagnosticată cu fractură la umărul stâng.

De asemenea, mai multe persoane participante la scandal au fost duse la sediul Poliţiei pentru identificare şi pentru stabilirea rolului fiecăreia în acest conflict.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, ultraj şi tulburarea liniştii publice.

Bannerul de la care a pornit scandalul a fost ridicat de poliţişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici