SCANDAL în Capitală: Două persoane au ajuns la spital şi alte trei sunt audiate de poliţişti

Două persoane au ajuns la spital şi alte trei sunt audiate de poliţişti la Secţia 26, după un scandal care a avut loc duminică seara, în zona Apărătorii Patriei, din Sectorul 4, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

327 afișări
Imaginea articolului SCANDAL în Capitală: Două persoane au ajuns la spital şi alte trei sunt audiate de poliţişti

SCANDAL în Capitală: Două persoane au ajuns la spital şi alte trei sunt audiate de poliţişti (Imaggine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Conform primelor informaţii, mai multe persoane din anturajul grupării Sportivilor au fost implicate în scandalul din Sectorul 4 al Capitalei.

În urma incidentului, două persoane au fost duse la Spitalul Bagdasar-Arseni şi alte trei sunt audiate la Secţia 26 Poliţie.

Poliţiştii de la Serviciul de Intervenţii Speciale au mers la spital, unde au ajuns şi familiile răniţilor, pentru a preveni noi conflicte violente, existând suspiciuni că va izbucni un nou scandal.

Anchetatorii urmează să stabilească motivul care a dus la izbucnirea scandalului, după ce îi vor audia pe cei implicaţi în incident.

La faţa locului nu s-au găsit obiect contondente sau arme albe, potrivit poliţiştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici