Scandal între 30 de persoane, în judeţul Argeş. Personalul medical, chemat să intervină, agresat

Circa 30 de persoane s-au bătut, sâmbătă seara, în localitatea Leordeni, din judeţul Argeş, unul dintre scandalgii fiind lovit la cap. Personalul medical de la Ambulanţă a fost şi el agresat în momentul intervenţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1268 afișări
Imaginea articolului Scandal între 30 de persoane, în judeţul Argeş. Personalul medical, chemat să intervină, agresat

Scandal între 30 de persoane, în judeţul Argeş. Personalul medical, chemat să intervină, agresat

Managerul Ambulanţei Argeş, Marian Hiru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că echipajele medicale chemate să intervină, sâmbătă seara, în Leordeni, la Cotul Malului, unde a izbucnit un conflict între 30 de persoane, au fost agresate.

“Două familii de romi au fost implicate în conflict. Echipajele ambulanţei au fost agresate de către persoanele implicate în conflict. S-au apropiat ameninţător spre ei”, a declarat Hiru.

Potrivit acestuia, ambulanţele s-au retras până la sosirea poliţiei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Mădălin Zamfir, a declarat că scandalul a pornit între doi tineri din localităţi vecine şi a avut la bază rivalitatea pentru o femeie.

„A fost o victimă, o persoană lovită la cap. De asemenea, un ambulanţier a fost lovit cu pumnul”, a spus Zamfir.

La ora transmiterii acestei ştiri, conflictul a fost aplanat, iar cei care au participat la scandal sunt audiaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici