Scenariul roşu se aplică în tot mai multe şcoli din Capitală, iar Inspectoratul ameninţă cadrele didactice cu disponibilizarea

  • Nouă şcoli din Capitală intră în scenariul roşu
  • INSB: Cine refuză să predea online riscă disponibilizarea
  • Inspectorii încep controale, pentru a vedea dacă profesorii predau online
2886 afișări
Imaginea articolului Scenariul roşu se aplică în tot mai multe şcoli din Capitală, iar Inspectoratul ameninţă cadrele didactice cu disponibilizarea

Ştii că încă nouă şcoli din Capitală intră în scenariul roşu. Şi odată cu ele şi pedepsele pentru cadrele didactice care refuză să predea online. Inspectorii încep controale, pentru a vedea dacă învăţătorii şi profesorii folosesc platformele educaţionale. 

Numărul de şcoli care intră în scenariul roşu creşte odata cu numărul de infectări, se pare. După cum ştim, două zile la rând am avut peste 2.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. Poate mai grav ca asta este faptul că Inspectoratul Şcolar Bucureşti ameninţă cadrele didactice care refuză să predea online.

Ce pot păţi dascălii care refuză să se expună în mediul online?

  • Potrivit INSB, se vor aplica măsurile legale. Se poate ajunge şi la Comisia de Disciplină. În urma analizei situaţiei şi a motivelor pentru care aceşti profesori refuză să continue învăţarea de acasă, se poate ajunge la sancţiuni drastice, cum ar fi disponibilizarea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici