Scorpionii ucigaşi din Egipt au omorât trei persoane şi au rănit câteva sute. Veninul lor poate ucide oameni în mai puţin de o oră

  • Scorpionii din Egipt au ucis 3 persoane în oraşul Aswan, din sudul oraşului, după ce furtuni puternice i-au împins pe străzi şi în casele oamenilor.
  • Alte 450 de persoane au fost, de asemenea, rănite de scorpioni.
  • Acesta este raportul oferit de un oficial al Ministerului Sănătăţii.
1989 afișări
Imaginea articolului Scorpionii ucigaşi din Egipt au omorât trei persoane şi au rănit câteva sute. Veninul lor poate ucide oameni în mai puţin de o oră

Scorpionii ucigaşi din Egipt au omorât trei persoane şi au rănit câteva sute. Veninul lor poate ucide oameni în mai puţin de o oră

Grindina şi furtunile de vineri din zona apropietă râului Nil au fost deosebit de violente, iar ploile abundente fac în mod regulat ca scorpionii să alunece pe străzi. Prin urmare, oamenii au fost rugaţi să rămână în casă şi să evite locurile cu mulţi copaci.

Centrele medicale din satele de lângă munţi şi deşerturi au fost aprovizionate cu doze suplimentare de antidot, a declarat un oficial din domeniul sănătăţii agenţiei de presă Al-Ahram.

Egiptul găzduieşte „scorpionii cu coadă grasă”, care sunt printre cei mai mortali din lume. Veninul lor poate ucide oameni în mai puţin de o oră.

Simptomele veninului injectat pot include dificultăţi de respiraţie, contracţii musculare şi mişcări neobişnuite ale capului. Antidotul este folosit ca măsură preventivă înainte de apariţia simptomelor, dar poate funcţiona şi odată ce simptomele încep să se agraveze.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici