Se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţara

Centrul Infotrafic anunţă că se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţară, poliţiştii recomandând şoferilor să circule cu atenţie sporită.

228 afișări
Imaginea articolului Se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţara

Se circulă în condiţii de ceaţă pe mai multe drumuri din ţara

"Atenţie în primul rând pe autostrăzile A3 Câmpia Turzii - Gilău (între kilometrii 1 şi 38) şi A1 Remetea - Arad (între kilometrii 494 şi 536), deoarece vizibilitatea scade sub 100 de metri! În condiţii similare se circulă şi în judeţul Suceava, pe DN2 Fălticeni - Suceava - Siret, pe DN2E Fălticeni - Gura Humorului şi pe DN17 Suceava - Gura Humorului şi în judeţul Braşov, pe DN1 Codlea - limită cu judeţul Sibiu", transmite Centrul Infotrafic.

Pentru judeţele Satu Mare, Suceava, Braşov, Harghita şi Mureş, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting cu cod galben referitoare la ceaţă, dar şi la condiţii de formare a poleiului, valabile până la ora 14:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici