Se întâmplă pe şoselele din România: O maşină de gunoi a căzut într-o groapă de patru metri pătraţi

O maşină de gunoi a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri pătraţi, după ce asfaltul de pe o stradă din centrul Craiovei s-a surpat, autovehiculul fiind scos din gaură cu ajutorul unei macarale, după circa 40 de minute de la incident.

217 afișări
Imaginea articolului Se întâmplă pe şoselele din România: O maşină de gunoi a căzut într-o groapă de patru metri pătraţi

Se întâmplă pe şoselele din România: O maşină de gunoi a căzut într-o groapă de patru metri pătraţi (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul a avut loc, marţi dimineaţă, pe o stradă din centrul Craiovei, maşina de salubritate căzând în groapa adâncă de un metru cu roţile din dreapta spate.

Şoferul maşinii de salubritate spune că iniţial a crezut că a lovit o maşină în momentul în care asfaltul a cedat sub greutatea maşinii.

"Eram la volan, s-a auzit un ugomot puternic, am crezut că am lovit o maşină, ceva. Apoi am alunecat cu partea dreapta spate în groapă. M-am cam speriat, că nu ţi se întâmplă mereu aşa ceva", a declarat Marian, şoferul maşinii de salubritate.

Angajaţii de la Salubritate colectau rampe de gunoi şi nu era prima dată când treceau pe strada respectivă.

"Era zona noastră, era a nu-ştiu-câta-oară când treceam pe strada asta. Odată, s-a auzit «pac» şi maşina o luă la vale în spate. Şi nici că era prea grea maşina. Adică, aveam ceva gunoi ridicat, dar nu era nici măcar plină şi v-am spus, am trecut cu ea plină de atâtea ori pe strada asta, fără probleme", a declarat Dumitru Cotora, angajat la Salubritate.

Strada a fost închisă de Poliţia locală şi un echipaj de la "Ridicări maşini" a sosit în zonă pentru a lua un autoturism parcat ilegal, aflat chiar lângă groapa respectivă.

Maşina de gunoi a fost, în cele din urmă, scoasă din groapă cu ajutorul unei macarele a Societăţii de Salubritate.

"După cum vedeţi, asfaltul era terminat. Apa s-a înfiltrat pe sub şi a tocat, iar sub greutatea maşinii, strada a cedat. În cursul zilei se va acoperi groapa şi remedia şi strada. Am vorbit la Compania de Apă, trimit oameni aici să rezolve situaţia", a declarat Gheorghe Nedelecu, administratorul Primăriei Craiova.

Strada a fost închisă, urmând ca angajaţii Companiei de Apă să remedieze problema. De vină pentru acumulările de apă de sub asfalt ar putea fi o fisură într-o conductă de apă sau apa acumulată în urma ploilor din ultimele zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici