Se vor redeschide restaurantele din 15 mai? Anunţul Premierul Ludovic Orban

  • Premierul Ludovic Orban anunţă că după relaxarea restricţiilor, hotelurile se vor redeschide
  • Totuşi dacă te gândeai că după 15 Mai vei ieşi la restaurant acest lucru nu va fi posibil
  • Orban: În ceea ce priveşte reluarea activitatii la restaurante suntem încă într-o analiză foarte serioasă
2753 afișări
Imaginea articolului Se vor redeschide restaurantele din 15 mai? Anunţul Premierul Ludovic Orban

Se vor redeschide restaurantele din 15 mai? Anunţul Premierul Ludovic Orban

Dacă îţi era dor de o ieşire în oraş la un restaurant, află că nici după 15 Mai nu te vei putea relaxa la vreo terasă. Premierul Ludovic Orban te anunţă că momentan nu se vor deschide restaurantele şi că executivul face o analiză serioasă pentru a vedea ce riscuri există în cazul în care vor fi deschise restaurantele.

"Când se vor relaxa măsurile  va exista o mişcare mai mare a cetăţenilor, va exista o posibilitate de reluare cel puţin a sectorului hotelier. În ceea ce priveşte reluarea activitatii la restaurante suntem încă într-o analiză foarte serioasă. Pentru că noi înainte să relaxam anumite măsuri facem o anchetă epidemiologică. Nu pot să dau un orizont de timp, nu ştim când se vor redeschide. În ceea ce priveşte hotelurile, hotelurile cu siguranţă nu vor avea restricţii, hotelurile vor putea funcţiona în anumite condiţii de respectare a unor reguli prin care să se reducă la maxim posibilitatea de infectare. Asta va depinde şi de mişcarea oamenilor şi nevoia oamenilor de cazare", a precizat Orban la B1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici