Secretarul de stat MAI Cornel Ciocoiu, eliberat din funcţie. Acesta cumulase salariul cu pensia

Premierul Mihai Tudose l-a eliberat din funcţie pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Cornel Ciocoiu, la cererea acestuia. Măsura, după ce acesta a fost criticat în spaţiul public pentru că primea pensie şi salariu.

2572 afișări
Imaginea articolului Secretarul de stat MAI Cornel Ciocoiu, eliberat din funcţie. Acesta cumulase salariul cu pensia

Secretarul de stat MAI Cornel Ciocoiu, eliberat din funcţie. Acesta cumulase salariul cu pensia

Secretarul de stat Cornel Ciocoiu a fost eliberat din funcţie de Sorin Grindeanu pe 19 iunie. Pentru că legea a permis, s-a pensionat anticipat. Ulterior, pe 30 iunie, instalarea guvernului Tudose, pe 30 iunie, a fost numit din nou în funcţia de secretar de stat.

Decizia de a demisiona a venit după ce a fost criticat în spaţiul public din cauza cumulării pensiei cu salariul.

Pe 8 august, ministrul că cei cinci consilieri ai ministrului Afacerilor Interne, care beneficiază, în paralel, de pensie şi salariu, şi-au dat demisia, ca urmare a scandalului mediatic în care au fost implicaţi, ei urmând să lucreze în continuare, benevol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici