Sediu de Poliţie, vizat de percheziţii la contrabandişti de ţigări. Zece persoane au fost reţinute

Zece persoane au fost reţinute în urma a zeci de percheziţii în judeţul Suceava şi în Capitală la contrabandişti de ţigări, anchetatorii ridicând 19 maşini, aproape 65.000 lei, peste 10.000 de euro şi peste 200 de telefoane mobile şi cartele. Percheziţiile au vizat şi un sediu de Poliţie.

252 afișări
Imaginea articolului Sediu de Poliţie, vizat de percheziţii la contrabandişti de ţigări. Zece persoane au fost reţinute

Sediu de Poliţie, vizat de percheziţii la contrabandişti de ţigări

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Suceava, sub coordonarea procurorilor DIICOT Suceava, au făcut luni 38 de percheziţii în judeţul Suceava şi în Bucureşti la domiciliile unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări de provenienţă extracomunitară.

Potrivit Poliţiei, în urma percheziţiilor au fost ridicate aproape 268.000 de ţigări de provenienţă extracomunitară, 19 autoturisme, 63.660 lei, peste 10.000 de euro, peste 200 de telefoane mobile si cartele SIM utilizate în activitatea infracţională.

Valoarea totală a bunurilor ridicate de poliţişti este de peste 683.000 lei.

În baza mandatelor de aducere emise, 11 suspecţi au fost conduşi la sediul unităţii de parchet pentru audieri, 10 fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată.

DIICOT arată, într-un comunicat transmis marţi, că percheziţiile au vizat inclusiv sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, judeţul Suceava.

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T.-S.T. Suceava, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, identificării şi tragerii la răspundere penală a tuturor participanţilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici