Sediul Ministerului Muncii, evacuat în urma unei ameninţări false cu bombă

Sediul Ministerului Muncii a fost evacuat, miecuri seară, în urma unei ameninţări cu bombă înregistrate la serviciul 112. Ameninţarea cu bombă s-a dovedit a fi falsă, a anunţat Poliţia Capitalei, precizând că pirotehniştii trimişi la faţa locului nu au găsit niciun dispozitiv exploziv.

330 afișări
Imaginea articolului Sediul Ministerului Muncii, evacuat în urma unei ameninţări false cu bombă

Sediul Ministerului Muncii, evacuat în urma unei ameninţări cu bombă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

► Pirotehniştii şi jandarmii au finalizat cercetările la faţa locului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Ea a precizat că poliţiştii urmează să-l identifice pe cel care a dat alarma falsă.

Acesta riscă o amendă de până la 5.000 de lei sau pedeapsa cu închisoarea.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că anunţul telefonic a fost făcut de un barbat, care râdea în timp ce vorbea cu autorităţile.

► La faţa locului s-au deplasat, în jurul orei 21.30, angajaţi ai Serviciului Pirotehnic din Poliţia Capitalei şi jandarmi, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

În momentul în care echipajele au ajuns la Ministerul Muncii, în clădire nu se mai aflau angajaţi.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că anunţul telefonic a fost făcut de un barbat, care râdea în timp ce vorbea cu autorităţile.

Echipajele de intervenţie verifică, la momentul difuzării acestei ştiri, birourile de la fiecare etaj, pentru a se asigura că nu există o ameninţare reală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici