Sediul USR Galaţi a fost vandalizat de protestatarii anti-mască

Protestatarii anti-mască au vandalizat sediul USR Galaţi şi au pus manele în faţa Spitalului Judeţean, acuză Bogdan Rodeanu: „aşteptăm rezultatele anchetei în urma sesizării făcute la Poliţia Galaţi: dacă legea este cu greu respectată de anumite persoane, consecinţele vor la fel de grele”.

577 afișări
Imaginea articolului Sediul USR Galaţi a fost vandalizat de protestatarii anti-mască

Sursa foto: Facebook

„Proteste spontane anti-mască. Proteste împotriva restricţiilor care nu au alt scop decât să ne ajute să stabilizăm pandemia. Să ne protejăm familiile, prietenii, colegii, concetăţenii. Nu sunt măsuri confortabile. Dar sunt vitale pentru a ne reveni. Pentru a reporni economia. Pentru a ne redobândi confortul social de acum un an şi jumătate. Pentru a reveni la normal. Cu tot respectul pentru libertatea de exprimare, îmi asum ferm faptul ca orice urmă de civism este atenuată de manifestări ca manele în noapte în faţa bolnavilor şi cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean, claxoane în noapte sau deşeuri menajere aruncate sfidător pe spaţiul public”, transmite deputatul Bogdan Rodeanu.

El precizează că sediul USR Galaţi a fost vandalizat.

„Nu mai vorbesc de vandalizări ale sediului unui partid politic. Da, e vorba de USR Galaţi. Au participat la proteste şi concetăţeni care şi-au susţinut punctul de vedere, în mod asumat. Dar am văzut şi strategiile unei mişcări politizate în care două partide, PSD şi AUR, încearcă să-şi împartă dreptul de a face opoziţie prin instigări ce sfidează, de multe ori, logica. AUR aruncă mesaje tulburătoare social, iar PSD Galaţi se foloseşte de conturi false pe Facebook pentru a livra mesaje exagerate şi toxice. Şi PSD Galaţi, şi conturile de FB AUR încearcă să generalizeze şi să arate un scenariu-revoltă împotriva medicilor, împotriva precauţiei, împotriva sănătaţii şi împotriva normalităţii. Este o iluzie politică, anormală, şi care se termină în gunoi. E un episod menit să distrugă imaginea Galaţiului: Galaţiul nu este oraşul mizeriei, al manelelor şi al răcnetelor în loc de argumente civilizate. (...) Tot noaptea trecută, sediul USR a fost vandalizat <simbolic>: ani de-a rândul, am curăţat gunoiul lăsat de alte partide. Se pare că vechile obiceiuri dispar greu. Aşteptăm momentul în care nu vom mai fi nevoiţi să facem curat nici în politică, nici pe stradă”, adaugă parlamentarul gălăţean.

Rodeanu precizează că a sesizat Poliţia: dacă legea este cu greu respectată de anumite persoane, consecinţele vor fi la fel de grele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici