Şeful Direcţiei Generale de Programe pentru Tineret, pusă sub acuzare în cazul Ridzi

Directorul Direcţiei Generale de Programe pentru Tineret, Claudia Radu, s-a prezentat, marţi, la Direcţia Naţională Anticorupţie, unde i s-au adus la cunoştinţă învinuirile în dosarul în care este cercetat în legătură cu falsificarea unor contracte ale Ministerului Tineretului.

62 afișări
Imaginea articolului Şeful Direcţiei Generale de Programe pentru Tineret, pusă sub acuzare în cazul Ridzi

Şeful Direcţiei Generale de Programe pentru Tineret, pusă sub acuzare în cazul Ridzi (Montaj foto)

"Activitatea infracţională descrisă a fost cunoscută în integralitatea sa şi de ministrul Monica Iacob Ridzi, Claudia Radu şi de Lelia Andreea Preoteasa, una din dovezile în acest sens fiind şi e-mail-urile ce le-au fost transmise de Vârsta Ioana Elena anterior încheierii contractelor, conţinând documentele false la care am făcut referire", se arată în referatul procurorilor anticorupţie.

Potrivit procurorilor anticorupţie, în 22 aprilie, George Răzvan Nica-Udangiu, administrator la Artisan Consulting şi Compania de Publicitate Mark, şi Marius Cristian Negrea, cel care a semnat ofertele pentru societatea Compania de Publicitate Mark, s-au prezentat la sediul MTS, unde au semnat contractele menţionate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici