Şeful Poliţiei Locale din Alba Iulia a fost demis. Primarul susţine că nu şi-a îndeplinit atribuţiile „corect şi onest”

  • Şeful Poliţiei Locale din Alba Iulia a fost demis.
  • Acesta nu şi-a îndeplinit atribuţiile în mod corect şi onest, susţine primarul municipiului, care a semnat actul de demitere.
300 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Locale din Alba Iulia a fost demis. Primarul susţine că nu şi-a îndeplinit atribuţiile „corect şi onest”

Şeful Poliţiei Locale dintr-un municipiu de reşedinţă a fost demis

Primarul Municipiului Alba Iulia a semnat miercuri actul de demitere a lui Daniel Ilcu din funcţia de şef al Poliţei Locale Alba Iulia.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, decizia a fost luată ca urmare a unei analize amănunţite, derulate pe o mai lungă perioadă de timp, şi din care a rezultat că şeful Poliţiei nu îşi îndeplineşte atribuţiile din fişa postului în mod corect şi onest.

Aceştia susţin că în decursul ultimelor luni au fost constatate mai multe abateri ale şefului Poliţiei de la normele şi conduita impuse.

„Nu este o decizie pe care am luat-o uşor. Timp de mai multe luni am analizat situaţia domnului Ilcu şi mi-aş fi dorit ca acesta să se achite cu onoare şi profesionalism de atribuţiile sale. Din păcate, comportamentul acestuia ne-a pus în situaţia de a lua această decizie, pentru că nu putem permite ca activitatea Poliţiei Locale să fie perturbată de acţiunile, ori mai degrabă inacţiunile, unui singur om şi pentru că nu putem accepta ca prestigiul şi imaginea acestei instituţii să fie afectate în mod negativ de comportamentul domniei sale”, a declarat primarul Gabriel Pleşa.

În locul şefului demis a fost numită deja o altă persoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici