Şeful Poliţiei Olt a depus plângere pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea

Şeful Poliţiei Olt, comisar-şef Ion Voicu, cercetat disciplinar, a depus o plângere la Parchetul Judecătoriei Slatina pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea, dar şi a soţului acesteia.

457 afișări
Imaginea articolului Şeful Poliţiei Olt a depus plângere pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea

Şeful Poliţiei Olt a depus plângere pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea (Imagine: Ciprian Sterian / MediafaxFoto)

"Am trimis plângerea săptămâna trecută prin poştă, sigur a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, care are competenţă în acest caz. Comisarul Voicu a spus foarte clar încă de la început că este nevinovat şi vrem să dovedim acest lucru", a declarat, luni, Mariana Ştefan, avocata comisarului-şef Ion Voicu.

Pe de altă parte, Ion Voicu a fost citat să se prezinte la Parchetul Curţii de Apel Craiova, pentru audieri în cazul poliţistei.

Voicu a fost citat în calitate de făptuitor alături de alţi patru poliţişti de la Poliţia Olt după ce Melania Renghea i-a menţionat numele în plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Curtea de pe lângă Craiova împotriva fostului său şef, pe care îl acuză de şantaj şi viol.

La Parchetul Curţii de Apel Craiova ajunseseră până la ora transmiterii acestei ştiri patru dintre poliţişti - Ion Şotea, şeful Poliţiei Balş, Gheorghe Udriște, şeful Serviciului Siguranţă Publică şi Patrulare din cadrul Secţiei Rurale Balş, Vladu Nelu şi Victor Stănică, ambii poliţişti la Secţia Ordine Publică Balş.

La audieri participă şi avocaţii Melaniei Renghea.

"Am fost chemaţi să participăm la audierile unor poliţişti. În acest dosar noi îl acuzăm pe Gheorghe Barbu de viol, şantaj şi ameninţare. Noi considerăm că avem probe împotriva lor, dar rămâne de văzut ce va stabili procurorul de caz", a declarat Mihaela Olaru, avocata Melaniei Renghea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici