Selfie ucigaş în Mykonos: fiul de 22 de ani al unei bogate familii engleze, decapitat

Băiatul era în vacanţă cu părinţii, fratele şi 3 prieteni când dorit să obţină o fotografie-suvenir în timp ce rotorul aparatului de zbor era încă în mişcare, iar acum, pilotul şi doi tehnicieni de zbor la sol sunt puşi sub acuzare.

11726 afișări
Imaginea articolului Selfie ucigaş în Mykonos: fiul de 22 de ani al unei bogate familii engleze, decapitat

Jack Fenton, englezul de 22 de ani decapitat de elicea din spate a elicopterului

Un tânăr turist englez aflat în vacanţă în Grecia, Jack Fenton, a murit după ce a fost decapitat de lamele elicopterului în care călătorea împreună cu fratele său şi alţi prieteni, după ce a petrecut câteva zile în Mykonos, insula vedetelor. Băiatul ieşise din avion pentru a-şi face un selfie, dar s-a apropiat prea mult de elicea din spate. Tânărul englez, originar din Kent, şi-a găsit pe loc sfârşitul.

Potrivit reconstituirii faptelor, ieri după-amiază, un Superior Air Bell 407 (care închiriază elicoptere de lux), în care călătorea tânărul de 22 de ani, a aterizat la heliportul Spata-Artemida din Attica, la 40 de kilometri de Atena.

Tânărul student de la Oxford a deschis uşa elicopterului, probabil pentru a-şi face un selfie, dar lamele din coada vehiculului, încă în funcţiune, l-au decapitat. A murit pe loc.

„A fost lovit în cap de micul rotor din spate al avionului”, a declarat un oficial înalt al poliţiei pentru London Times. „Nu exista nicio şansă să supravieţuiască. Moartea lui a fost instantanee”.

Au fost deschis dosar penal, iar pilotul aeronavei este acuzat de omor din culpă pentru că i-a permis băiatului să coboare înainte ca elicopterul să fie oprit complet. The Guardian relatează că, împreună cu pilotul, au fost acuzaţi şi doi tehnicieni de la sol.

Tânărul de 22 de ani, care înainte de a se înscrie la Oxford Brookes urmase liceul la o şcoală exclusivistă, Sutton Valence of Maidstone fondată în 1576, se întorcea cu părinţii, fratele şi trei prieteni.din Mykonos, unde petrecuse câteva zile de vacanţă, cu o aeronavaă închiriată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici