Şerban Nicolae va fi schimbat de la conducerea Comisiei de anchetă privind Arhiva SIPA. Cine îi ia locul

Senatorul PSD, Şerban Nicolae, va fi înlocuit de la conducerea Comisiei de anchetă pentru clarificarea aspectelor ce ţin Arhiva SIPA, la solicitarea acestuia, în locul său urmând să vină Viorel Salan.

869 afișări
Imaginea articolului Şerban Nicolae va fi schimbat de la conducerea Comisiei de anchetă privind Arhiva SIPA. Cine îi ia locul

Şerban Nicolae va fi schimbat de la conducerea Comisiei de anchetă privind Arhiva SIPA

Şerban Nicolae a confirmat, pentru Mediafax, că va fi schimbat de la conducerea Comisiei SIPA, precizând că el a făcut această solicitare.

Plenul Parlamentului a aprobat, în 27 septembrie 2017, înfiinţarea Comisiei de anchetă pentru a clarifica aspectele ce ţin de desfiinţarea Direcţiei Generale de Protecţie şi Anticorupţie (DGPA), PNL şi USR împotrivindu-se constituirii comisiei.

Potrivit ordinii de zi a plenului comun de miercuri, grupurile parlamentare ale PSD solicită înlocuirea senatorului Şerban Nicolae cu senatorul Viorel Salan, acesta urmând să preia şi conducerea comisiei.

Ulteriro parlamentarii au aprobat înlocuirea senatorului Şerban Nicolae din Comisia parlamentară de anchetă privind arhiva SIPA cu senatorul PSD Viorel Salan.

Un obiectiv asumat de comisie a fost identificarea persoanelor care în luna ianuarie 2005 au sustras din arhiva SIPA registrul de intrări-ieşiri, documente secrete şi strict secrete, care înseamnă nume de persoane semnalate, conţinutul foarte succint, de unde proveneau şi beneficiarii informaţiilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici