Serviciile de informaţii ale Kievului: Gruparea Wagner recrutează prizonieri cu HIV şi cu hepatită

Gruparea Wagner, o companie privată de mercenari militari, a început recrutarea în masă din închisorile ruseşti a deţinuţilor care suferă de boli infecţioase grave, inclusiv HIV şi hepatită C.

1443 afișări
Imaginea articolului Serviciile de informaţii ale Kievului: Gruparea Wagner recrutează prizonieri cu HIV şi cu hepatită

Serviciile de informaţii ale Kievului: Gruparea Wagner recrutează prizonieri cu HIV şi cu hepatită

Informaţia este furnizată de Direcţia de Informaţii a Ministerului Apărării din Ucraina, potrivit agenţiei Ukrinform.

Conform serviciilor ucrainene, din închisorea Nr. 5 din satul Metalostroy, regiunea Leningrad, Grupul Wagner a recrutat peste o sută de prizonieri cu diagnostic confirmat de HIV sau hepatită C.

Oficialii de la Kiev au informaţii că, pentru a-i „marca” pe militarii bolnavi sau infectaţi, Gruparea Wagner îi obligă să poarte brăţări: cele roşii pentru cei cu HIV, cele albe pentru hepatită

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hiv,
hepatita,
kiev

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici