Sibiu: Copil de 11 ani, zgâriat de un leu aflat într-o cuşcă la circ; părinţii băiatului, amendaţi

Părinţii unui copil de 11 ani din judeţul Sibiu au fost amendaţi de Poliţie, după ce l-au lăsat pe băiat nesupravegheat, iar acesta a mers la circul din Mediaş cu mai mulţi prieteni şi a intrat în zona interzisă din apropierea cuştilor pentru lei, fiind zgâriat de unul dintre animale.

234 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Copil de 11 ani, zgâriat de un leu aflat într-o cuşcă la circ; părinţii băiatului, amendaţi

Sibiu: Copil de 11 ani, zgâriat de un leu aflat într-o cuşcă la circ; părinţii băiatului, amendaţi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul a avut loc, duminică după-amiază, la circul din oraşul Mediaş.

"Un copil de 11 ani din localitatea Târnava a mers la circ cu un grup de prieteni. Copilul a pătruns în zona interzisă din preajma cuştilor în care sunt leii, a băgat mâna într-o cuşcă şi a atins pe labă unul dintre animale, iar cel de-al doilea leu l-a zgâriat", a declarat Elena Welter.

Potrivit acesteia, copilul a fost luat de către directorul circului şi dus la spitalul din localitate.

"Copilul a fost pansat, dar nu a fost necesară internarea, fiind vorba doar de zgârieturi", a mai declarat Elena Welter.

Conform acesteia, circul avea luate toate măsurile pentru evitarea unui astfel de incident, existând zona protejată, închisă în preajma cuştilor pentru animale. Copilul a sărit însă peste gardul de protecţie şi s-a apropiat de cuştile leilor.

Potrivit anchetatorilor, se pare că baiatul a sărit gardul şi s-a apropiat de lei în urma unui pariu, pentru a le demonstra prietenilor că nu îi este teamă să se apropie de animale.

În urma incidentului, părinţii copilului, care nu se aflau cu el, au fost amendaţi pentru nesupravegherea minorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici