Sibiu: Incendiu la un club dintr-un complex comercial. Mai multe persoane au fost evacuate

Mai multe persoane au fost evacuate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, dintr-un club care funcţionează într-un centru comercial din municipiul Sibiu, după ce acoperişul clădirii a luat foc, flăcările extinzându-se şi la o terasă.

954 afișări
Imaginea articolului Sibiu: Incendiu la un club dintr-un complex comercial. Mai multe persoane au fost evacuate

Sibiu: Incendiu la un club dintr-un complex comercial. Mai multe persoane au fost evacuate (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit la etajul al doilea al unui centrul comercial din municipiul Sibiu, în care funcţionează mai multe restaurante, magazine şi un club, flăcările fiind observate de către cei care se mai aflau în local şi care au anunţat pompierii.

"Au venit bodyguarzii speriati şi au zis să sunăm la 112 că arde sus terasa, să scoatem pe toată lumea afară. S-a panicat toată lumea, dar am ieşit la timp. Să ia foc aşa dintr-o dată nu avea de la ce! Cu siguranţă a dat foc cineva"', a spus una dintre angajatele clubului.

Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu trei autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi au reuşit să stingă flăcările, înainte ca pagubele să fie mult prea mari.

"Incendiul s-a manifestat cu violenţă la acoperişul clădirii. A fost necesară acţionarea pe trei căi independente pentru localizarea şi stingerea lui. Din primele cercetări avem două ipoteze: ori o cauză de natură tehnică, ori o acţiune intenţionată", a afirmat lt. Col. Virgil Giurgiu, adjunctul Inspectortului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu.

Potrivit acestuia, în incendiu au ars acoperişul clădirii şi o terasă, valoarea pagubelor urmând să fie stabilită în urma unei anchete.

Acest incendiu s-a produs la exact o săptămână după ce un club şi un restaurant din centrul municipiului Sibiu au fost complet distruse de un incendiu provocat intenţionat, fără ca Poliţia să aibă, deocamdată, suspecţi în acel caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici