SIE a cumpărat laxative, medicamente pentru diabet şi afecţiuni cardiace de peste 87.000 de lei

Serviviul de Informaţii Externe a achiziţionat laxative, medicamente pentru diabet şi pentru afecţiuni cardiace, precum şi alte produse farmaceutice în valoare de peste 87.000 de lei, potrivit unui anunţ de atribuire publicat pe SEAP.

123 afișări
Imaginea articolului SIE a cumpărat laxative, medicamente pentru diabet şi afecţiuni cardiace de peste 87.000 de lei

SIE a cumpărat laxative, medicamente pentru diabet şi afecţiuni cardiace de peste 87.000 de lei (Imagine: Viorel Dudău/Mediafax Foto)

SIE a achiziţionat, potrivit anunţului, produse farmaceutice, laxative, medicamente pentru diabet şi medicamente utilizate în cardiologie, precum şi vasoprotectoare.

Potrivit anunţului de atribuire, autoritatea contractantă nu acţionează în numele altor autorităţi contractante, iar locul principal de livrare va fi în Voluntari, judeţul Ilfov. Valoarea totală a contractelor încheiate cu mai multe firme şi având ca obiect furnizarea de medicamente este de 87.278,59 de lei.

Produsele au fost achiziţionate printr-o licitaţie deschisă, având drept criteriu de atribuire preţul cel mai scăzut.

Contractele au fost atribuite firmelor Mediplus Exim, Farmexpert D.C.I., ADM Farm, Farmaceutica Remedia şi Romastru Trading S.R.L.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici