Sile Cămătaru a primit în arest cărţi de Paolo Coelho. Fiul interlopului: "Este un om cultivat, ştie mai multă istorie decât noi toţi"

Liderul interlop Vasile Balint, cunoscut sub numele de Sile Cămătaru, a primit în arest, luni, mai multe cărţi, printre care două semnate de autorul brazilian Paolo Coelho, pe care familia i le-a adus împreună cu un pachet cu mâncare, apă şi haine.

496 afișări
Imaginea articolului Sile Cămătaru a primit în arest cărţi de Paolo Coelho. Fiul interlopului: "Este un om cultivat, ştie mai multă istorie decât noi toţi"

Sile Cămătaru a primit în arest două cărţi de Paolo Coelho (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Sile Cămătaru, aflat în arestul Poliţiei Capitalei, a fost vizitat de mai mulţi membri ai familiei sale, care i-au adus pachet.

Mario Balint, fiul acestuia, a declarat că, pe lângă hrană şi îmbrăcăminte, i-a adus tatălui său două cărţi semnate de Paolo Coelho, "Brifa" şi "Unsprezece minute", subliniind faptul că tatăl său este un om cultivat, care "ştie mai multă istorie ca noi toţi".

Sile Cămătaru se află în arest preventiv din 23 februarie.

În 21 martie, Tribunalul Bucureşti a prelungit cu 30 de zile mandatele de arestare preventivă pentru Ion şi Vasile Balint, precum şi pentru alţi 12 membri ai clanurilor Cămătarilor şi Sportivilor, în dosarul în care aceştia sunt cercetaţi pentru infracţiuni cu violenţă şi şantaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici