Sindicat: Dezastrul continuă la sesiunea de admitere în şcolile de agenţi de poliţie din MAI

„Dezastrul continuă la sesiunea de admitere în şcolile de agenţi de poliţie din MAI”, transmite Sindicatul Europol după proba scrisă: „Se pare că nu au fost identificate soluţii reale, iar cineva trebuie să plece acasă”.

7427 afișări
Imaginea articolului Sindicat: Dezastrul continuă la sesiunea de admitere în şcolile de agenţi de poliţie din MAI

„Dezastrul continuă la sesiunea de admitere în şcolile de agenţi de poliţie din MAI”, transmite pe Facebook Sindicatul Europol.

Potrivit sursei citate, sâmbătă, după proba scrisă, procentul de ocupare a locurilor arată astfel: Şcoala Câmpina - IGPR- 774 locuri ocupate din 1340 - 57,7% grad de ocupare; Şcoala din Cluj - IGPR- 203 locuri ocupate din 300 - 67,6% grad de ocupare, iar la Şcoala Oradea -IGPF - 110 locuri ocupate din 240 - 45,8% grad de ocupare.

„Începând de miercuri urmează vizita medicală care va reduce în continuare gradul de ocupare al locurilor. Deşi deficitul de personal este cel mai mare din istoria MAI, se pare că nu au fost identificate soluţii reale, iar cineva trebuie să plece acasă. La conducerea MAI nu poate fi cineva care îngroapă sistemul poliţienesc, iar în curând locurile din şcolile de poliţie vor fi ocupate probabil de imigranţii din Pakistan sau Sri Lanka pentru că tinerii din România nu mai sunt interesaţi să devină poliţişti plătiţi cu salariu minim pe economie”, se arată în finalul postării Sindicatului Europol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici