Sinead O’Connor a fost internată în spital: „Fiul meu a murit doar din cauza mea. Nu mai merit să trăiesc"

După ce fiul său, de doar 17 ani, s-a sinucis la începutul anului, cântăreaţa a fost dusă de poliţişti la spital, iar vedeta a fost auzită în timp ce se auto-învinovăţea: „Viaţa mea a fost un dezastru din ziua în care m-am născut. Dumnezeu m-a greşit".

13757 afișări
Imaginea articolului Sinead O’Connor a fost internată în spital: „Fiul meu a murit doar din cauza mea. Nu mai merit să trăiesc"

Sinead O’Connor a fost internată în spital: „Fiul meu a murit doar din cauza mea. Nu mai merit să trăiesc"

Sinead O'Connor a fost internată în spital, la câteva zile după moartea fiului ei de 17 ani. Cu doar câteva ore mai devreme, cântăreaţa a postat mai multe mesaje, în care şi-a exprimat şi dorinţa de a nu mai trăi.

„Nu vreau să fiu într-o lume fără Shane al meu şi ceilalţi copii ai mei. Nu merit să trăiesc. E vina mea”, a scris vedeta. Apoi, a adăugat: „Nu este vina părinţilor mei, a familiei sau a copiilor mei. Dumnezeu m-a greşit”.

Gânduri pe care O'Connor le-a împărtăşit pe reţelele ei de socializare: „Sunt pierdută fără fiul meu şi mă urăsc. Spitalul va ajuta puţin. Dar îl voi găsi pe Shane. Aceasta este doar o întârziere”.

În cele din urmă, cântăreaţa a încercat să-i liniştească pe numeroşii fani îngrijoraţi pentru ea: „Îmi pare rău. N-ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu poliţiştii acum, în drum spre spital. Îmi pare rău că v-am supărat”.

Fiul lui O'Connor a încercat deja de două ori să se sinucidă, fugind de spitalul unde era internat. Vestea morţii sale a devastat-o pe cântăreaţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici