Singurul medic bărbat infecţionist din Rădăuţi şi-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic bărbat infecţionist din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi a cerut două concedii medicale: unul pentru dureri de spate şi altul pentru creşterea copilului. 80 de angajaţi ai Spitalului Rădăuţi sunt în autoizolare.

1135 afișări
Imaginea articolului Singurul medic bărbat infecţionist din Rădăuţi şi-a luat concediu pentru dureri de spate

Singurul medic bărbat infecţionist din Rădăuţi şi-a luat concediu pentru dureri de spate

„Singurul medic bărbat infecţionist din spital ne-a comunicat prin email două cereri. Prima, precum că este în concediu medical că are ceva dureri de spate şi a doua solicitare este că doreşte să-i fie acordat concediu de creştere a copilului pentru o lună”, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Spitalului Municipal Rădăuţi, Traian Andronachi.

La acest moment, 80 de angajaţi ai Spitalului Rădăuţi sunt în autoizolare şi niciun cadru medical nu a fost confirmat pozitiv cu noul Covid-19.

„Legislaţia spune că din momentul în care faci testul CPR trebuie să stai în izolare 14 zile. Noi avem suficienţi angajaţi cu care să gestionăm situaţia în rândul asistentelor. La medici, am solicitat şi am primit sprijin de la Iaşi”, a spus Andronachi.

Spitalul Municipal Rădăuţi rămâne spitalul de resort la nivelul judeţului Suceava, după ce Spitalul Judeţean a fost închis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici