Sirian cu un carnet de marinar falsificat, găsit la bordul unei nave din Portul Constanţa Sud

Un cetăţean sirian, membru al echipajului unei nave sub pavilion Palau ajunsă în Portul Constanţa Sud-Agigea, este cercetat pentru uz de fals, după ce poliţiştii de frontieră constănţeni au stabilit, în urma unui control, că acesta a prezentat un carnet de marinar falsificat.

2831 afișări
Imaginea articolului Sirian cu un carnet de marinar falsificat, găsit la bordul unei nave din Portul Constanţa Sud

Sirian cu un carnet de marinar falsificat, găsit la bordul unei nave din Portul Constanţa Sud (Imagine: Adrian Pogingeanu/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Gărzii de Coastă, în urma unui control de frontieră făcut, marţi, asupra unei nave sub pavilion Palau, sosită în Portul Constanţa Sud-Agigea, poliţiştii de frontieră au descoperit un carnet de marinar care purta însemnele statului Belize, dar care nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma verificărilor, s-a stabilit că documentul aparţine unui bărbat care era încadrat ca membru de echipaj.

Oamenii legii au stabilit că este vorba de un cetăţean sirian, în vârstă de 19 ani, care a declarat că a achiziţionat carnetul de marinar din Turcia, de la o persoană necunoscută.

În cauză, poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru uz de fals.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici