Situaţia drumurilor NAŢIONALE ÎNCHISE în urma inundaţiilor

Circulaţia este întreruptă pe cinci tronsoane de drumuri naţionale din cauza aluviunilor şi a apei acumulate pe suprafaţa carosabilă, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

2262 afișări
Imaginea articolului Situaţia drumurilor NAŢIONALE ÎNCHISE în urma inundaţiilor

Situaţia drumurilor NAŢIONALE, ÎNCHISE în urma inundaţiilor

Circulaţia este întreruptă, în judeţul Neamţ, pe DN15 Borsec –Poiana Largului, pe raza comunei Poiana Teiului, între kilometrii 237+800 de metri şi 238+100 de metri, iar în judeţul Vrancea, traficul e oprit pe DN2N, la Jitia, între kilometrii 53+300 şi 53+400 de metri. Tot în Vrancea, circulaţia e întreruptă pe DN2L, la Soveja, kilometrul 59+900 de metri, în timp ce în judeţul Harghita, pe DN11B Cozmeni – Târgu Secuiesc, circulaţia e oprită la km 23, în zona localităţii Casinu Nou.

Şi în judeţul Covasna, pe DN11B Târgu Secuiesc - Cozmeni, în zona localităţii Valea Seacă, la kilometrul 12, traficul e oprit din cauza aluviunilor şi a inundaţiilor.

Totodată, sunt cinci tronsoane de drum naţional cu circulaţia îngreunată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici