Situaţia la zi. Niciun caz nou de coronavirus în 11 judeţe din ţară

  • 11 judeţe din ţară nu au mai raportat în ultimele 24 de ore niciun nou caz de infectare cu coronavirus
  • La nivelul ţării au fost raportate 246 noi cazuri de îmbolnăvire
6892 afișări
Imaginea articolului Situaţia la zi. Niciun caz nou de coronavirus în 11 judeţe din ţară

Sursă foto: Profimedia

11 judeţe din ţară nu au mai raportat în ultimele 24 de ore niciun nou caz de infectare cu coronavirus, potrivit comunicatului trimis astăzi de Grupul de Comunicare Strategică. 
 
Cele 11 judeţe sunt: Arad, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Călăraşi, Covasna, Dolj, Gorj, Neamţ, Sălaj, Teleorman, Timiş. 
 
Până astăzi, 22 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 24.291 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 17.031 au fost declarate vindecate şi externate, a mai comunicat GCS. 
 
Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 246 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 195 de pacienţi. 
 
Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 1.258 de persoane. Alte 71.895 de persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 630.374 de teste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici