Situaţie gravă la Galaţi: Mii de oameni au rămas fără curent electric din cauza ploii îngheţate

Mii de gălăţeni au rămas fără curent electric, joi, după ce reţelele care alimentează localităţile au cedat din cauza ploii îngheţate. În judeţ, şase localităţi nu au energie eletcrică, dar probleme au fost şi în mai multe cartiere din municipiul Galaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

359 afișări
Imaginea articolului Situaţie gravă la Galaţi: Mii de oameni au rămas fără curent electric din cauza ploii îngheţate

Situaţie gravă la Galaţi: Mii de oameni au rămas fără curent electric din cauza ploii îngheţate

Conform informaţiilor oferite de ISU Galaţi, şase localităţi din nordul judeţului Galaţi nu sunt alimentate cu energie electrică.

Este vorba despre Brăhăşeşti, Cosmeşti, Ghidigeni, Ţepu, Gohor şi Munteni, unde gheaţa s-a depus pe cabluri şi a afectat două reţele de medie tensiune şi 118 posturi de transformare.

Mii de oameni stau de ore bune în beznă şi aşteaptă ca echipele de intervenţie să repare instalaţiile defecte.

Probleme au fost şi în municipiul Galaţi. Mai multe cartiere din estul şi nordul oraşului au rămas fără energie electrică, însă astfel de probleme se întâmplă frecvent în zonă, din cauza reţelelor învechite şi a creşterii rapide a numărului de consumatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici