Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent

  • Asociaţia Pro Infrastructura atrage atenţia asupra situaţiei extrem de îngrijorătoare, de pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania, pe segmentul Cheţani şi Câmpia Turzii.
  • Constructorul, Straco, este aproape inexistent şi subcontractorii au părăsit şantierul pentru că nu au fost plătiţi.
  • În cazul în care nu vor fi efectuate plăţile, şantierul va rămâne deschis şi teresamentele finalizate de Marcotim, pe o suprafaţă de 4-5 km, vor suferi degradări peste iarnă.
13554 afișări
Imaginea articolului Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent

Situaţie îngrijorătoare pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania. Constructorul este, practic, inexistent

Asociaţia Pro Infrastructura atrage atenţia asupra situaţiei extrem de îngrijorătoare, de pe şantierul Autostrăzii A3 Transilvania, pe segmentul Cheţani şi Câmpia Turzii. Subcontractorii au plecat sau sunt pe cale să plece, din cauză că sunt neplătiţi.

Conform celor de la Pro Infrastructura, constructorul, Straco, este aproape inexistent şi subcontractorii au părăsit şantierul pentru că nu au fost plătiţi. Prin urmare, singurul subconstructor prezent este Marcotim, care se ocupă de terasamente. Însă, din cauza lipsei de materiale din partea celor de la Straco şi a neplăţilor, cel mai probabil vor părăsi şi ei şantierul.

În cazul în care nu vor fi efectuate plăţile, şantierul va rămâne deschis şi teresamentele finalizate de Marcotim, pe o suprafaţă de 4-5 km, vor suferi degradări peste iarnă.

Cei de la Asociaţia Pro Infrastructură: Solicităm CNAIR de urgenţă să mobilizeze Antreprenorul acestei lucrări şi să introducă posibilitatea plăţii directe a subcontractorilor care duc greul şantierului. În caz contrar, în câteva săptămâni vom avea un şantier complet părăsit şi companii autohtone în pragul falimentului. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici